Csomagszállítást Szervező Szolgáltatások

Csomagszállítást szervező vállalkozásként, komplett szállítmányozási megoldásokat kínálunk Partnereink (webáruházak, nagykereskedések, vállalkozások és egyedi megbízók) részére belföldi és nemzetközi (export és import) viszonylatban. Futárszolgálatok szerződött partnereként csomag- és küldeményszállításokat szervezünk Partnereink számára, ezáltal egyfajta közvetítőként állunk a Partnereink és a Szállítók között úgy, hogy a szállítási feladatot minden esetben a Szállító végzi el.

Szolgáltatásunk keretén belül közvetlen kapcsolatban állunk több hazai és nemzetközi futárszolgálattal, melynek eredményeként Partnereink részére igyekszünk megtalálni a legoptimálisabb szállítási megoldásokat. 

Ha Ön is szeretne csatlakozni CEPlog Flottánkhoz és ügyfelünkként alacsony díjakon szállítani küldeményeit, töltse ki az ADATLAPOT, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Szolgáltatásunk leírása:

A futárszolgálatokkal kötött megállapodásunk értelmében egyfajta közvetítőként állunk a Megbízóink és Szállítók között, ahol a szállítási feladatot minden esetben a Szállító végzi el.

Partnereink a csomagszállítási megbízásaikat közvetlenül a futárszolgálat online felületén keresztül intézhetik, melyhez a hozzáférést mi biztosítjuk, ezzel is igyekeztünk kiiktatni minden felesleges láncszemet. pl.:  GLS online 

A szállítási díjak kiegyenlítése időszakonként (kétheti rendszerességgel) forintban történik, kivéve a  speciális szállítási igényt.

Az általunk kínált konstrukció lényege, hogy azok is tudják élvezni ennek előnyeit, akiknek a havi csomagszáma nem túlságosan magas, de velünk leszerződve, jogosultak lesznek ugyanazon szolgáltatásokra, mint a „nagy csomagfeladók”.

A konstrukciónk több üzleti díjcsomagból áll, mely közül kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbbet*.

díjcsomagunkat abban az esetben veheti igénybe, amennyiben még nem szerződött partnere az adott futárszolgálatnak

 

Szolgáltatásunk előnyei:

  • Háztól-házig történő csomagszállításunk miatt Önnek nem kell sorban állnia a Postán
  • A csomagfeladáshoz igényelhet utánvét kezelési szolgáltatást már 100 Ft/csomagtól elérhető
  • A csomagját egy igen magas, akár 520 EUR összegű ingyenes értékbiztosítás védi
  • Csomagját akár a megrendelés napján is felveszik futáraink, amennyiben a csomagfelvétel helye ezt lehetővé teszi
  • Küldeménye online nyomon követhető a futárszolgálatok webfelületén keresztül
  • Önnek nem kell a csomag címzésével bajlódnia, a futárszolgálatok online felületén keresztül címke nyomtatása is megtörténik
  • Szolgáltatásunk igénybevétele esetén garantáltan a legkedvezőbb szállítási díjak közül választhat magának díjcsomagot
  • Sikertelen kézbesítés esetén futáraink többször megkísérlik a küldemény átadását a címzett részére

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT!