Rólunk

Vállalkozásunk 2012-től költséghatékony csomagszállítási megoldásokat kínál ügyfelei részére belföldi és nemzetközi viszonylatban.  Mindemellett közúti fuvarozók (árufuvarozók és személyszállítók) részére kínálunk üzleti szolgáltatásokat a biztosításközvetítéstől kezdve az üzemanyagkártyák forgalmazásáig.

CSOMAGSZÁLLÍTÁS

Üzleti csomagszállítási szolgáltatásunkat első sorban webáruházak és vállalkozások részére tudjuk felkínálni országos lefedettséggel rendelkező belföldi és nemzetközi futárszolgálatok egyedi díjtarifáit kínálva, de természetesen az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni. Ezen szolgáltatásunk egészen 50 kg súlyhatárig igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokkal (utánvét kezelés, okmányvisszaforgatás, előértesítés). Olyan futárszolgálatokkal dolgozunk együtt, akik nagymértékű kedvezményt biztosítanak számunkra azáltal, hogy szállításaink csomagszámát összességében (CEPLOG Flottában) vizsgálják, így szolgáltatásunkat kedvező áron tudjuk kínálni.

TEKINTSE MEG CSOMAGSZÁLLÍTÁSI DÍJAINKAT!

 

FUVAROZZ.HU

Vállalkozásunk komplett szolgáltatási palettát kínál közúti fuvarozók (személyszállítók és árufuvarozók) részére. Nálunk egy helyen megtalálja mindazokat a szolgáltatásokat, amire fuvarozóként szüksége lehet. Szolgáltatásunk kiterjed a biztosítások közvetítésén keresztül az üzemanyagkártyák biztosításáig.


RÉSZLETEK

 

Írjon nekünk, vagy kérjen ÁRAJÁNLATOT egy konkrét szállítási megbízásra! 

Ha Ön is alacsony díjon szeretné szállítani küldeményeit, töltse ki az ADATLAPOT, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.