EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLAT

Kedves Érdeklődő!
 
Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra. Örömünkre szolgál, hogy most Önnek is bemutathatjuk szolgálatásunk lényegét. 
Vállalkozásunk lényege és sikere abban rejlik, hogy futárszolgálatokkal együttműködve olyan lehetőséget kínálunk partnereink részére, amelynek segítségével küldeményeiket Ők is magas minőségű szolgáltatás mellett, de alacsony árszínten juttathatják el a címzettjeiknek. Mindezt azért tudjuk biztosítani, mert a futárszolgálatok nagymértékű kedvezményt biztosítanak számunkra azáltal, hogy szállításaink csomagszámát összességében (CEPLOG Flottában) vizsgálják.

Szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, hogy az átvett küldeményeket belföldön egy munkanapon belül kézbesítjük a címzett részére, melynek átvételét Ön online ellenőrizni tudja. Nemzetközi szállításoknál is garantált átfutási idővel dolgozunk, melynél szintén kontrolálni tudja a kézbesítés egész folyamatát. Energiát, munkaerőt és pénzt spórolunk meg vállalkozásának azzal, hogy futáraink az Ön által megadott helyen (pl az irodájában) veszik át a küldeményt és ezzel elindítják a kézbesítés folyamatát.

 
AJÁNLATUNK 
...az Ön számára nem más, mint az, hogy amennyiben együttműködési megállapodást kötünk egymással, akkor Önnek ebben az esetben a csomagszállítás díjánál a legkedvezőbb díjkategóriát alkalmazzuk, függetlenül attól, hogy az adott időintervallumban hány küldeménye volt*.
 
Példa 1.: Egy 2 kilogramnál nem súlyosabb küldemény normál belföldi csomagszállítási díja nettó 988 Ft lenne, de ajánlatunk keretén belül Önnek mindez nettó 906 Ft-ba fog kerülni.  (ugyanannyiba mint azoknak, akik havi 150 db-nál több csomagot küldenek)
 
Példa 2.: Egy  2 kilogramnál nem súlyosabb küldemény (pl. számlák, fuvarlevelek) németországi csomagszállítási díja nettó  4407 Ft mindössze 2 napos átfutási idővel. Ausztriába mindez nettó 4263 Ft 1 napos átfurási idővel.
 
Így Ön is garantáltan élvezni tudja azokat a Flotta által nyújtott árkedvezményeket, amelyeket más vállalkozások is élveznek. 
Ha küldeményeit (csomagokat, leveleket, termékmintákat, dokumentumokat) szeretné biztonságban, kényelmesen és gyorsan eljuttani a címzettnek, legyen ön is a partnerünk!
 
 
*Szolgáltatásunkat csak abban az esetben tudjuk felajánlani, amennyiben még nincs élő szerződése az adott futárszolgálattal (GLS)